google-site-verification: googlef2ab72a521679267.html

Blackout ProjectPHOTO:@novakviktorija

Hi guys!

In my last post I said that you can never go wrong with buying a dress! Well, the same goes for black - the one color that looks good on everyone! Or at least I think so...:)

It's still awfully cold in Zagreb, so the coat is a MUST, and I was lucky enough to find this fabulous oversized fur coat (similar here) in my closet. The best part is that it was my boyriend grandma's coat and she gave it to me as a gift. That is one grandma that knows style! :)

Since I'm a total sucker for layering, I choose this sleeveless black blazer, which I found in Terranova last year (similar here) and I layered it over a black turtleneck.

To ad some 'extra points' to this outfit, I accessorised with metallic sunglasses from Zara (similar here) and Camelia Choker from Fashion Machine, which is also my January Giveaway, so, if you like it, hurry up and subscribe to my blog by opening my homepage. The winner will be announced on February the 5th! :)

And the last, but not the least, are these fabulous booties (also Zara!, similar here) with those metallic tips that just made me say : 'you've gotta be mine!'.

I really hope you will find something for yourslelf using my links, cause it's very immportant to me to find cool stuff online and make it easy for you to shop! :) When it comes to online shopping, I must say that, since I started a blog, I buy most of my outfits online cause I find a lot of trendy clothes which are often so much cheaper then one can find in stores! So, I'll make sure to share all of those good opportunities with you! :)

Love,

Karolina

Bok dragi moji!

U svom poslijednjem postu sam govorila o tome kako je haljina jedna od najboljih odjevnih investicija s kojom nikada ne možete promašiti! E, pa slično je i sa crnom bojom.:) Čini mi se da ona stvarno super stoji svima!

S obzirom da je u Zagrebu idalje GROZNO hladno, ne možemo izbjeći bunde i kapute, iako nam je svima već pomalo dosta zimskih outfita. Dok sam smišljala ovaj outfit pomislila sam kako mi fali neki crni oversized kaput kako bi priča bila zaokružena. I onda sam se sjetila da negdje u ormaru imam crnu bundu koju mi je prošle godine poklonila dečkova baka. I pogodite što?! Ispalo je da je upravo ta bunda savršeni oversized komad koji je falio mom outfitu! :) Hvala vrlo stylish baki mog dečka! :)

U kreiranju ovog outfita mi je još jednom pomogla činejnica da obožavam slojeve, što je vrlo cool, a zimi i vrlo praktičan trend. Tako sam započela sa crnom dolčevitom i na nju nabacila blejzer bez rukava koji sam kupila prošle godine u Terranovi (također jedna od boljih investicija s obzirom na cijenu i to koliko ga nosim!).

Outfit sam kompletirala obaveznim asesoarom (koji je uvijek glavni 'začin' svakog outfita!), a odabrala sam Fashion Machine Camelia Choker., koji je ujedno i moj ovomjesečni 'giveaway', stoga požurite i prijavite se na moju mailing listu klikom na link ili otvaranjem homepagea. Dobitnik će biti proglašen 05.02.! :)

I na kraju, šlag na torti su bile lakirane Zarine gležnjaće sa metaliziranim vrhovima koje su me oduševile na prvi pogled i morala sam ih imati! :)

Linkovi za shopping su u engleskoj verziji teksta! :) Nadam se da ćete naći i nešto za sebe.. Inače, moram iskomentirati kako, od kad sam se posvetila bloganju, robu većinom kupujem online, iz dva razloga. Jedan je da se većina 'trendy' stvari može naći online, a drugi, i najvažniji, je da su cijene uglavnom puno niže nego u trgovinama (pogotovo sada kada su sniženja!). O takvim prilikama ću vas redovito izvještavati putem bloga i moje FB stranice, stoga škicnite povremeno! :)

To bi bilo sve od mene za sada..

Pusa,

Karolina


#accessories #designerclothes #streetfashion #fashionmachine #fashion #lifestyle #style #zara #booties #turtleneck #details #skinnyjeans #sunglasses

2018. FASHION POUSSEY